Implementointikumppani Baltiassa

'Asiakaspalvelu' auttaa asiakkaitaan Baltiassa ja Pohjoismaissa luomaan uusia sekä ylläpitämään paremmin olemassa olevia asiakassuhteita - nyt ja tulevaisuudessa. CRM-service on tärkein työkalu Klienditugille, joka työskentelee erimaalaisten yritysten ja päättäjien tietokantojen parissa, tehden sähköpostikampanjoita, telemarkkinointia ja paljon muuta. "Kiitos CRM-servicen suuren moduuli- ja toimintovalikoiman, voimme käyttää vain yhtä järjestelmää liiketoimintamme sujuvaan pyörittämiseen."

Implementointikumppani Hollannissa sekä Belgiassa

De Afdeling Commercie on myynnin ja markkinoinnin konsultointitoimisto, joka on erikoistunut CRM-järjestelmään sekä CRM:ään liittyviin markkinointiaktiviteetteihin. De Afdeling Commercie tarjoaa laajalti palvelua raudanlujan markkinoinnin ja myynnin tukemiseen.

Myynnin yhteistyökumppani

Talenom on vuonna 1972 perustettu kirjanpitoyritys. Yli 40 vuoden ajan he ovat pitäneet huolta erityisesti pienistä ja keskisuurista yrityksistä. Nyt CRM-service-järjestelmän myötä Talenom voi tarjota asiakkailleen laajemman valikoiman työkaluja Talenom CRM:n avulla. Talenom CRM:ää myydään valmispaketteina täyttämään asiakkaiden asiakkuudenhallinnan tarpeita.

Ohjelmistoyhteistyökumppani

Liana Technologies on eurooppalainen yritys, jonka erikoisalaa on digitaalinen markkinointi ja viestintäohjelmistot. LianaCEM on käyttäjäystävällinen alusta ketterälle markkinoinnin automaatiolle. Se on osa Lianan ratkaisuja, jotka palvelevat yli 3500:aa yritystä ympäri maailmaa.

Verkkolaskutuksen yhteistyökumppani

"Helpotamme ja nopeutamme maksuliikennettä verkottuneilla hankinnasta maksuun -ratkaisuilla ja -palveluilla, teemme paperilaskut tarpeettomiksi verkkolaskun avulla ja autamme virtaviivaistamaan hankintatoimen."
Basware toimii yli 50 maassa kuudessa eri maanosassa. Baswaren markkinoihin kuuluvat Pohjoismaat, Eurooppa, Venäjä, Pohjois-Amerikka sekä Aasia-Tyynenmeren alue.